Loviisan liikuntahalli korjataan kesän aikana

Liikuntahallin korjaustyöt tehdään tulevana kesänä. Hankkeeseen on varattu 300 000 euroa. Korjattavia kohteita ovat muun muassa ilmanvaihto ja pukuhuoneet. Korjaussuunnitelma pohjautuu kaupungin keväällä teettämiin tarkentavien kuntotutkimusten tuloksiin.

Korjausten tavoitteena on vähintään viiden vuoden turvallinen käyttökunto. Jatkossa pintoja, rakenteita ja ilmanvaihtojärjestelmiä seurataan tehostetusti. Kaupunginhallitus hyväksyi korjaussuunnitelman ehdotuksen mukaisesti kokouksessaan 15. toukokuuta 2017.

Asiaa valmistelleet sivistysjohtaja Thomas Grönholm sekä tilapäällikkö Antti Kinnunen toteavat, että pysyvä vaihtoehto nykyiselle hallille on sen korvaaminen uudella rakennuksella. Nykyisen rakennuksen peruskorjauksesta on luovuttu, sillä alapohjaan liittyviä riskejä ei voida poistaa korjaamalla. Lisäksi peruskorjauksen korjausaste nousisi huomattavan korkeaksi

Uuden liikuntahallin suunnittelu- ja rakentamisvaihe kestää noin viisi vuotta. Kaupunginhallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa tehnyt päätöstä uuden hallin rakentamisesta.

Lisätietoja:
sivistysjohtaja Thomas Grönholm, 0440 555 250
tilapäällikkö Antti Kinnunen 0440 555 412
kaupunginhallituksen pj Mia Heijnsbroek-Wirén 040 197 2569