Loviisan Sibeliuspäiville kartoitetaan halukkaita järjestäjiä

Sibeliuspatsas Loviisassa. Sibeliusstaty i Lovisa. Matti Haupt.

Loviisan kaupunki kartoittaa kiinnostunutta yhteisöä (yritys tai yhdistys) järjestämään Loviisan Sibeliuspäivät vuonna 2022 ja mahdollisesti tuleville vuosille. Loviisan Sibeliuspäivät on vuosittain järjestettävä kansainvälinen kamarimusiikkifestivaali.

Tapahtuman aiempiin vuosiin voi tutustua Loviisan Sibeliuspäivien verkkosivustolla.

Kaupungin tuki Sibeliuspäivien järjestämiseen oli 6 000 euroa vuodelle 2021. Hyvinvointilautakunta käsittelee talousarvioehdotusta vuodelle 2022 ja taloussuunnitelmaa vuosille 2023–2024 lokakuussa. Mahdollinen tuki voi olla erilainen riippuen kiinnostuksen ilmaisuista ja kaupungin talousarviopäätöksestä.

Loviisan kaupunki avustaa Sibeliuspäivien järjestäjää markkinoinnissa ja toimistopalveluilla yhteistyössä kolmannen sektorin kanssa.

Sibeliuspäivien mahdolliselta järjestäjältä toivotaan kokemusta klassisen musiikin festivaalien järjestämisestä ja taloudellista osaamista vastata monipuolisiin haasteisiin.

Pyydämme kiinnostuneita yhteisöjä lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen, jossa tulee esitellä

  • yhteisön taustatiedot
  • resurssit ja rahoitussuunnitelma tapahtuman järjestämiseksi
  • ehdotus siitä, millainen festivaali Loviisan Sibeliuspäivät voisi olla.
  • mille vuosille yhteisö on valmis sitoutumaan Sibeliuspäivien järjestämiseen.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää liitteineen sähköpostitse osoitteeseen lovinfo@loviisa.fi viimeistään perjantaina 8.10.2021 kello 12.00 mennessä. Kiinnostuksen ilmaisunsa osoittaneiden hakemukset esitellään hyvinvointilautakunnassa 13.10.2021 talousarvioehdotuksen yhteydessä.

Lisätietoja: kulttuuri ja vapaa-aikatoimen päällikkö Leif Eriksson, 040 568 4138 ja leif.eriksson@loviisa.fi