Loviisan Yrittäjät kutsuu Asuntomessut Loviisassa 2023 kick-off –tilaisuuteen 27.9.2022

Tervetuloa Seurahuoneelle 27.9. kello 17–20 ”Unelmien iltaan”, ideoimaan Loviisaan palveluja ja ohjelmaa ensi kesän asuntomessujen ajaksi ja kuulemaan asuntomessujen valmistelutilanteesta. Tilaisuuden järjestää Loviisan Yrittäjät ry.

Asuntomessut järjestetään Loviisassa ensi kesänä 7.7.–6.8.2023. Tule mukaan kaikille avoimeen keskusteluiltaan, jossa etsitään vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

– Miten hyödynnämme jopa 100 000–150 000 messuvieraan saapumisen kauniiseen Loviisaamme? Mitä haluamme heille näyttää ja tarjota?

– Millaista kulttuuriohjelmaa ja tapahtumia Loviisassa voisi messujen aikaa olla ja kuka niitä tuottaa ja järjestää?

– Miten majoitamme messuilla työskentelevät ja miten saamme matkailijat majoitetuksi? Avaatko kenties Sinä kotisi ovet ja ansaitset samalla hieman extraa?

– Mitä tapahtuu torilla ja mitä Ungernilla, Plagenilla, Svartholmassa ja Rantapuistossa?

– Haluaako yrityksesi, yhdistyksesi, perheesi – sinä – olla mukana Asuntomessujen aikana yhteisessä tekemisessä ja siten edesauttaa kaupungin kehittymistä ja elinvoimaa? Mitä se voisi olla?

Olet tervetullut kertomaan ideoistasi ja unelmista, sillä nyt on aika ideoida isosti! Myöhemmin parhaat ideat menevät toteutukseen.

Tilaisuuden järjestää Loviisan Yrittäjät ry, joka on saanut Silmu ry:ltä hankerahoitusta selvitystyöhön. Selvityshenkilö Heljä Misukka LovEdu Oy:stä kertoo, millaisia ajatuksia ja toiveita selvitystyön aikana on nostettu esiin.

Kaupunginjohtaja on lupautunut kertomaan kaupungin valmistelutyöstä ja kuulemme myös ajankohtaiset Asuntomessuorganisaation kuulumiset. Lopuksi jakaudumme erilaisten teemojen mukaisiin porinaryhmiin keskustelemaan.

Sadalle ensimmäiselle tarjotaan kahvit ja pienen suolaisen.

Tervetuloa!