Lovinfo ja Matkailutoimisto avoinna Loviisa Open -illoissa

Asiakaspalvelutoimisto Lovinfo palvelee asiakkaita torstaina 12.12. 2019 tavallista myöhempään. Lovinfo osallistuu Loviisan Yrittäjien järjestämään Loviisa Open -tapahtumaan. Lovinfon lisäksi myös matkailutoimisto pitää ovensa auki kello 20:een saakka.

Lovinfossa voi käydä vaikkapa rekisteröitymässä kaupungin sähköautojen käyttäjäksi, jos ei sitä ole vielä tehnyt. Ajo-oikeuden vahvistaminen tapahtuu näyttämällä ajokorttia. Tarkemmat ohjeet Secto-yhteisautojen käytöstä löytyvät Loviisan kaupungin verkkosivuilta osoitteessa loviisa.fi/sahkoautot.

Lovinfoon voi myös jättää hakemuksia, esimerkiksi rakennuslupahakemuksia, ostaa lippuja kulttuuritoimen tapahtumiin tai hakea avaimia vapaa-aikatoimen saleille ja tiloihin.

Loviisa Open -tapahtumassa on mukana myös keskustan liikkeitä, jotka tarjoavat mahdollisuuden tehdä jouluostoksia pidennetyn aukioloajan puitteissa.

Seuraava Loviisa Open -ilta järjestetään torstaina 19.12.2019. Myös tuolloin Lovinfo ja matkailutoimisto palvelevat asiakkaitaan kello 20:een.

Asiakaspalvelutoimisto Lovinfo ja Loviisan matkailutoimisto, Mariankatu 12 A, 07900 Loviisa.