LovLuotsin uusi logo symboloi vapautta valita oma polkunsa

LovLuotsi – Nuorten työpaja sai oman logon. Uusi logo henkii nuorten työpajan toimintaa. Se symboloi vapautta valita oma polkunsa LovLuotsin vahvistavassa ohjauksessa, jossa korostuu merkityksellisyys sekä nuorten elämänhallinnan vahvistaminen ja, jossa saa valmiuksia työelämään.

”LovLuotsi nimessä on hieno symboliikka. Merellä luotsi ohjaa laivat turvallisesti satamaan, se kuvastaa myös LovLuotsin henkeä ja toimintaa, kun se ohjaa nuoria turvallisesti elämässä eteenpäin.  LovLuotsin tavoitteena on tukea hyvinvointia, tunnistaa osaamista ja valmentaa kohti koulutusta ja työtä. Kesäisin teemme työtä meren äärellä Loviisa Campingin:llä, joka osaltaan motivoi meitä logon suunnittelussa. Meri ja LovLuotsi-purjevene kuvastaa mielestämme nuorten työpajatoimintaa parhaiten.” luonnehtivat logon suunnittelijat Sofie Hydén ja Matilda Lehtoranta (kuvassa).

LovLuotsin työpajatoiminta on tarkoitettu 18–28-vuotiaille työttömille nuorille, jotka tarvitsevat tukea löytääkseen oman polkunsa. LovLuotsissa voi vahvistaa omaa arjenhallintaa ja toimintakykyään sekä saada tukea jatkopolun löytämiseen. Työpajalla on myös mahdollista kokeilla uutta ammattialaa, kasvattaa ammatillista osaamista ja vahvistaa työelämä- ja työyhteisötaitojaan. Työpaja voi toimia vaihtoehtoisena oppimisympäristönä tutkinnon tai tutkinnonosan suorittamisessa. LovLuotsi tarjoaa osallisuuden kokemuksia sekä vahvistaa sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia ryhmässä.

Ystävällisin terveisin,

Loviisan kaupunki

Marjaana Meriluoto
LovLuotsi – Nuorten työpaja
yksilövalmentaja
puh. 045 773 193 52