Maahanmuuttajien kielikahvila maanantaisin ja torstaisin Kumppanuustalo Kulmassa

kumppanuustalo kulma

Loviisan kaupunki järjestää maahanmuuttajien kielikahvilan maanantaisin kello 10–13 ja torstaisin kello 10–12 Kumppanuustalo Kulmassa, osoitteessa Sibeliuksenkatu 3. Kielikahvila on avoin ja maksuton kaikille maahanmuuttajille.

Kielikahvilaan voi tulla kaikki maahanmuuttajat juttelemaan rennossa ilmapiirissä. Varsinkin, jos on uusi Loviisassa ja haluaa tutustua uusiin ihmisiin, kannattaa tulla paikalle. Kielikahvilassa keskustellaan Suomesta, kulttuurista, perinteistä, juhlista ja muista kiinnostavista aiheista. Siellä voi myös harjoitella suomea tai ruotsia.

Lisäksi joka kuun ensimmäisenä maanantaina järjestetään kello 11–13 kielikahvilan yhteydessä matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa maahanmuuttajille. Asiointikielet ovat suomi, englanti ja venäjä. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu kaikille Itä-Uudellamaalla asuville maahanmuuttajille. Palvelun tarjoaa Porvoon kaupungin maahanmuuttajien ohjauspiste.

Kielikahvilan joulutauko alkaa 15.12.2023.

Lisätietoja kielikahvilasta:

Loviisan kaupunki, maahanmuuttokoordinaattori Aki Savolainen, puh. 0440 555 435, aki.savolainen@loviisa.fi, Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa

Lisätietoja maahanmuuttajien ohjauspalvelusta:

Porvoon kaupunki, maahanmuuttajien ohjauspiste, maahanmuuttajien ohjaus ja neuvonta –hanke, projektityöntekijä Anna Palomäki, puh. 040 557 6094 (suomi, englanti, venäjä), moi.info@porvoo.fi