Maksuttomat kuntotestit Loviisassa tiistaina 1.9.2020

Liikkuva Päijät-Häme -kuntotestikiertue jalkautuu jälleen keväällä 2020 alueen kuntiin. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n, Päijät-Hämeen Liiton ja kuntien toimesta. Syksyllä 2019 testattiin kahdeksassa kunnassa, ja osallistujia oli yhteensä yli 700. Loviisassa kiertue pysähtyy tiistaina 1.9.2020 klo 15–18. Testausmahdollisuus on Forumissa (2. kerros), Brandensteininkatu 13, 07900 Loviisa.

Maksuttomassa tapahtumassa kuntalaisilla on mahdollisuus tulla testauttamaan kuntonsa hikoilematta ja hengästymättä. Testeistä saa kokonaisvaltaista tietoa kehon hyvinvoinnista, ja tuloksista saa palautteen sekä halutessaan vinkkejä kunnon kehittämiseen. Lisäksi tarjolla on tietoa paikallisista liikuntamahdollisuuksista sekä liikuntaneuvonnasta. Noudatamme yleisiä suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi – tulethan vain terveenä paikalle.

Tervetuloa!

Lisätietoja kiertueesta: Vapaa-aikatoimisto, puh. 044 450 5053.

Arki liikuttaa-tempaus koko perheelle!

Tervetuloa tiistaina 1.9. klo 16.30-18 Arki liikuttaa-tapahtumaan. Kuntotestikiertueen yhteydessä koko perheen iloinen tapahtuma Loviisan torin kupeessa (Mannerheimintien ja Brandensteininkadun välissä oleva puisto). Liikuntapisteitä koko perheelle ja aikuisille mahdollisuus käydä kehonkoostumusmittauksessa (Forum). Osalllistu some-haasteeseen ja voita palkinto…ja joka perheelle jaetaan ämpäri! Noudatamme yleisiä suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi – tulettehan vain terveenä paikalle.

Lisätietoja: Vapaa-aikatoimisto, puh. 044 450 5053.

Järj. Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry. ja Loviisan vapaa-aikapalvelut