Avgiftsfri konditionstestning i Lovisa tisdagen den 1.9.2020

Liikkuva Päijät-Häme –konditionatestning turnerar våren och hösten 2020 i kommunerna. Turnén arrangeras i samarbete med Päijät-Häme Liikunta ja Urheilu ry:n, Päijät-Häme Liitto samt kommunerna Hösten 2019 stannade turnén i åtta kommuner och sammanlagt 700 deltog i testning. I Lovisa stannar turnén tisdagen den 1.9.2020 kl. 15–18. Möjlighet för testning i Forum (2. våningen), Brandensteinsgatan 13, 07900 Lovisa.

Under testningen blir man inte svettig eller andfådd och tillfället är gratis. Utgående från resultaten får man en helhetsbild av kroppens välmående, feedback samt tips, om man så önskar, på hur man kan förbättra sin kondition. Det finns information om kommunens motionsmöjligheter samt om motionsrådgivningen. Vi följer de allmänna instruktionerna för att hindra spridningen av koronaviruset, vänligen kom på test endast frisk!

Välkommen!

Tilläggsinformation: Fritidstjänsterna, tfn 044 450 5053.

Rörelse i vardagen-evenemang för hela familjen!

Välkommen på Rörelse i vardagen-evenemanget tisdagen den 1.9.2020 kl. 16.30–18. I samband med Konditionstestningsturnén ordnas ett roligt evenemang för hela familjen vid Lovisa torg (parken mellan Mannerheimvägen och Brandensteinsgatan). Inspirerande rörelsepunkter för hela familjen och möjlighet för kroppsanalysmätning för vuxna (Forum). Delta i some-utmaningen och vinn ett pris … och alla familjer utdelas ett ämbare! Vi följer de allmänna instruktionerna för att hindra spridningen av koronaviruset, vänligen kom och rör på er endast friska!

Tilläggsinformation: Fritidstjänsterna, tfn 044 450 5053.

Arr. Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry. och Lovisa fritidstjänster