Nyt voit antaa palautetta ehdotuksesta virkistysmetsien hoitosuunnitelmasta 

metsä skog

Loviisan kaupunki kysyy kuntalaisten mielipiteitä ehdotuksesta Loviisan kaupungin virkistysmetsien hoitosuunnitelmaksi. Virkistysmetsiä on noin 1 000 hehtaaria.

Suunnitelmaehdotus koostuu kartasta, jossa on lyhyt kuvaus kustakin kuviosta (metsiköstä), tavoitteista, ehdotetuista toimenpiteistä ja toimenpiteen kiireellisyydestä. Lähimetsien yleiset tavoitteet ja hoitoperiaatteet löytyvät erillisestä asiakirjasta, jonka voi ladata tästä linkistä:
https://www.loviisa.fi/asuminen-ja-ymparisto/yleiset-alueet/puistot-ja-muut-viheralueet/

Voit tutustua hoitosuunnitelman ehdotuksiin verkkokartasta, joka löytyy oheisesta linkistä: https://arcg.is/11PaSX0
Napsauta verkkokartan kuviota saadaksesi esiin tiedon. Kartalla on myös pisteitä, joita voi napsauttaa ja jotka näyttävät yhden tai useamman kuvan kyseisestä kuviosta. Jos haluat kommentoida hoitoehdotuksia, tai jos sinulla on muita mielipiteitä tai tietoa kuvioista, vastaa kyselyyn.

Kyselyyn pääset tästä linkistä:  https://link.webropolsurveys.com/S/2AEC4CDC3D78FF5A

Kyselyssä ilmoitetaan ensin kuvion numero ja sen jälkeen kommentti. Kyselyn lopussa voit myös esittää mielipiteesi yleisistä hoitoperiaatteista. Voit antaa kommentin useammasta kuviosta vastaamalla kyselyyn useamman kerran. Kyselyyn voit vastata 16.3.2021 saakka.

Mikäli sinun ei ole mahdollista vastata kyselyyn kotikoneelta, niin asiakaspalvelutoimisto Lovinfossa (Mariankatu 12 A, 07900 Loviisa) järjestetään kaksi tilaisuutta, joissa on paikalla elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen henkilökuntaa esittelemässä virkistysmetsien hoitosuunnitelmaa. Päivämäärät ovat: torstai 25.2.2021 kello 9–16 ja keskiviikko 10.3. kello 9–16.  Ajankohtaiset koronarajoitukset tulee huomioida. Huom! Keskiviikon 10.3.2021 tilaisuus peruttu Lovinfon ollessa kiinni koronarajoitusten vuoksi.