Onko sinulla kysyttävää Kuningattarenrannasta tai asuntomessuista? Tule CoWorkiin kysymään asiantuntijoilta 26.2.2020 klo 14­–19

Kuningattarenrannan kaavaehdotus tulee nähtäville 7.2.–9.3.2020 asiakaspalvelutoimisto Lovinfoon (Mariankatu 12A). Ehdotus koskee asemakaavan muutosta, ensimmäistä asemakaavaa ja sitovaa tonttijakoa sekä LOTES-osayleiskaavan muutoksen kaavaehdotusta.

Kaavaan liittyen loviisalaisille ja muille kiinnostuneille järjestetään kaksi tilaisuutta, joissa molemmissa paikan päällä kysymyksiin ovat vastaamassa kaupunginarkkitehti Maaria Mäntysaari ja asuntomessujen projektipäällikkö Niina Okkonen.

Maaria Mäntysaari vastaa ennen kaikkea kaavaa ja rakentamista, kuten kelluvaa rakentamista, koskeviin kysymyksiin ja Niina Okkonen puolestaan asuntomessuihin, tontteihin ja muuhun rakentamiseen liittyviin kysymyksiin.

Tilaisuudet järjestetään CoWorkin tiloissa, osoitteessa Kuningattarenkatu 18, 07900 Loviisa. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 10.2. klo 14­–19 ja toinen 26.2. klo 14–19.

Molemmissa tilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!