Osallistu ja vaikuta joukkoliikenteen kehittämiseen Loviisassa!

Arvoisa Loviisan asukas, haluamme kuulla sinun äänesi joukkoliikenteen kehittämisessä Loviisan seudulla! Osallistu kyselyyn ja vaikuta siihen, millainen joukkoliikenne palvelisi sinua ja muita alueen asukkaita parhaiten.

Joukkoliikenne on tärkeä osa kaupunkien ja kuntien infrastruktuuria, ja sen avulla varmistetaan, että mahdollisimman moni kuntalainen voi liikkua paikasta toiseen helposti ja sujuvasti. Loviisassa haluamme varmistaa, että joukkoliikenne vastaa mahdollisimman hyvin asukkaiden tarpeisiin.

Mitä kysely kartoittaa?

Kyselyssä selvitetään nykyisen joukkoliikenteen tilaa Loviisan seudulla sekä kerätään tietoa asukkaiden tarpeista ja toiveista liittyen joukkoliikenteeseen. Joukkoliikenteellä tarkoitetaan tässä kyselyssä kaikkea reitti- ja aikataulusidonnaista liikennettä, kuten linja-autoliikennettä ja palvelulinjan taksiliikennettä.

Kyselyyn voivat vastata kaikki, jotka käyttävät tai harkitsevat käyttävänsä joukkoliikennettä Loviisan seudulla. Haluamme kuulla sekä nykyisten että potentiaalisten joukkoliikenteen käyttäjien mielipiteitä.

Kysely on avoinna 30.4.–15.5.2024. Osallistuminen vie vain muutaman minuutin, ja voit vastata siihen helposti ja anonyymisti verkossa. Linkki kyselyyn löytyy osoitteesta loviisa.fi ja se jaetaan myös sosiaalisessa mediassa ja paikallisissa tiedotuskanavissa.

Lisätietoja kyselystä ja joukkoliikenteen kehittämisestä antaa Mari Kubin-Vidgren, Loviisan kaupungin elinkeinopalveluiden koordinaattori. Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä häneen sähköpostitse: mari.kubin-vidgren@loviisa.fi.

Osallistu ja vaikuta!

Nyt on tilaisuutesi vaikuttaa siihen, mihin suuntaan joukkoliikennettä Loviisan seudulla kehitetään. Osallistu kyselyyn ja kerro mielipiteesi – yhdessä voimme luoda entistä paremman joukkoliikenteen Loviisan seudulle.

Linkki kyselyyn

QR

Ystävällisin terveisin

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus


Mari Kubin-Vidgren
Elinkeinopalveluiden koordinaattori
mari.kubin-vidgren@loviisa.fi