Osallistu Loviisan pyöräsuunnistukseen

Loviisan liikenneturvallisuustyöryhmä järjestää kaikille avoimen pyöräsuunnistuksen. Pyöräsuunnistus käynnistyy elokuun alussa, ja se huipentuu valtakunnalliseen pyöräilyviikkoon, joka pidetään 28.8.–5.9.2021. Suunnistuskartan löydät tämän tiedotteen linkistä.

Voit käyttää karttaa mobiililaitteellasi myös pdf-muodossa tai tulostaa kartan kotona käyttöösi. Suunnistuskohteet on viety myös Google Maps -karttapalveluun. Mikäli mobiililaitteessasi on Google Maps -sovellus, voit avata linkin https://urly.fi/26At laitteellasi, ja kohteet avautuvat suoraan kartalle.

Pyöräilysuunnistukseen voit osallistua yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa perheen kesken yhdessä polkien. Kohteita on kartalla runsaasti, ja voit muodostaa kohteista mieleisesi suunnistusreitin tai käydä vaikkapa kaikilla kohteilla. Kohteet on jaoteltu virkistyksen, taiteen ja historian kategorioihin.

Valtakunnallisella pyöräilyviikolla kannustetaan ihmisiä pyöräilemään. Tavoitteena on lisätä pyöräilyä kaikilla matkoilla, kannustaa ihmisiä pohtimaan omia liikkumisvalintojaan, lisätä ihmisten tietoisuutta pyöräilyn hyödyistä sekä vahvistaa pyöräilyn asemaa liikennesuunnittelutyössä.

Pyöräilyviikon tapahtumien järjestämisestä vastaa usein kunta tai kaupunki yhdessä paikallisten pyöräily- ja urheilujärjestöjen, yhdistysten, yritysten ja muiden asiasta innostuneiden kanssa.

Lähde siis mukaan tutustumaan lähialueidemme upeisiin ja monipuolisiin kohteisiin!

Pyöräsuunnistuskartta (pdf)

Palautetta kartoista voit lähettää osoitteeseen vapaa-aika@loviisa.fi.