Red Nose company feat. Avanti!: Keisarin uudet vaatteet

Iloisia uutisia!

Keisarin uudet vaatteet -esityksen bändiversio saapuu ensi kertaa Loviisaan! Mike & Zin -klovnikaksikon lisäksi lavalle nousevat perkussionisti ja tuubansoittaja. Marzi Nymanin sovitukset nostavat Abban ja Elviksen klassikot uusiin korkeuksiin!

Loviisassa esityksestä nähdään tietenkin kaksikielinen versio, johon sekä suomen- että ruotsinkieliset perheet ovat tervetulleita.

Koko perheelle sopiva teatteriesitys perustuu H. C. Andersenin klassikkosatuun. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaavat näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama, valo- ja äänisuunnittelusta Jere Kolehmainen. Perkussioita soittaa Petri Piiparinen ja tuubaa Kenneth Ojutkangas.

Rooleissa: Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama

Muusikot: Petri Piiparinen, perkussiot ja Kenneth Ojutkangas, tuuba / Kamariorkesteri Avanti!

Musiikin sovitukset: Marzi Nyman

Valosuunnittelu ja tekniikka: Jere Kolehmainen

Ikäsuositus: 6–100 vuotiaille

Esitys: Perjantai 8.12. klo 18

Kino Marilyn Loviisa, Kuningattarenkatu 17, 07900 Loviisa

Kesto noin 1 h, ei väliaikaa

Liput: 15€/10 € (Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät)

Alle 12 -vuotiaille vapaa pääsy

liveto.io tai ovelta klo 17 alkaen käteisellä tai kortilla

Konsertti toteutetaan osana AUF-yhteistyötä, jossa kolme orkesteria – Kamariorkesteri Avanti!, UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Suomalainen barokkiorkesteri FiBO – tuottavat konsertteja yhteistyössä Loviisan kaupungin ja Porvoonseudun musiikkiopiston kanssa. Muita hankkeen kuntakumppaneita 2023 ovat Askola, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Pukkila ja Lapinjärvi