Suomen Asuntomessut ja Loviisan kaupunki hakevat oheiskohteita vuoden 2023 Asuntomessuille

Loviisan kaupunki ja Suomen Asuntomessut etsivät virallisia oheiskohteita Asuntomessuille Loviisaan kesäksi 2023. Asuntomessujen oheiskohteet ovat varsinaisen messualueen ulkopuolella sijaitsevia kohteita, jotka ovat Asuntomessujen ajan pääsääntöisesti maksutta avoinna yleisölle. Asuntomessut järjestetään Loviisan Kuningattarenrannassa 7.7.–6.8.2023.

Oheiskohteeksi etsitään kohdetta, joka ilmentää Loviisan seutua ja tuo esille sen parhaita puolia asuinpaikkana tai matkailukohteena. Oheiskohde voi liittyä rakentamiseen tai matkailuun ja se voi olla uudiskohde, peruskorjauskohde tai keskeneräinen rakennushanke. Kohteella voi olla arkkitehtonista tai rakennushistoriallista arvoa tai se voi olla rakennusperintökohde. Oheiskohteen tarkoituksena on täydentää messukohdetarjontaa ja houkutella kävijöitä viipymään Loviisan seudulla pidempään. Oheiskohteelle Asuntomessut puolestaan mahdollistavat maanlaajuisen tunnettuuden kasvattamisen.

Julkisen oheiskohdehaun järjestävät Loviisan kaupunki ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut. Hakuaika oheiskohteeksi on 1.11.–4.12.2022. Oheiskohdevalinnan tekee Laaturyhmä tammikuun 2023 loppuun mennessä. Valittavia kohteita voi olla enintään neljä.

KUTSU avoimeen infotilaisuuteen tiistaina 1.11.2022 klo 17

Oheiskohdehausta järjestetään avoin infotilaisuus verkossa Teamsin kautta tiistaina 1.11. klo 17. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki oheiskohteeksi hakemisesta kiinnostuneet tahot. Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta.

Oheiskohteen hakuohje (pdf)

Lisätietoja:

Niina Okkonen, projektipäällikkö, p. 044 505 1972, niina.okkonen@loviisa.fi