Tervetuloa sienitapahtumiin Loviisan kirjastoihin!

Keskiviikkona 30. elokuuta ja torstaina 31. elokuuta Loviisan pääkirjastossa, Liljendalin lähikirjastossa ja Tessjön lähikirjastossa järjestetään sieniin keskittyviä teemailtoja. Loviisan pääkirjastossa tapahtuma on 31. elokuuta klo 15-17, Tessjön lähikirjastossa 30. elokuuta klo 15-17 ja Liljendalin lähikirjastossa 30. elokuuta klo 17-19.

Loviisan pääkirjastossa ja Tessjön lähikirjastossa järjestettävien tapahtumien aikana kävijät voivat tutustua yleisimpiin syötäviin, myrkyllisiin ja värityssieniin. Tessjö-Marby-Kulla Marttayhdistyksen asiantuntijoina mukana ovat Heidi Fält ja Desirée Kantola. Paikan päällä voi myös kokeilla sienivärjäystä!

Liljendalin lähikirjastossa on sieninäyttely, jossa esitellään yleisimpiä syötäviä, myrkyllisiä ja värikkäitä sieniä. Ingrid Törnroos ja Carmen Heyer ovat mukana asiantuntijoina (Sävträsk marthaförening).

Sienikirjoja on esillä koko viikon ajan kaikissa kirjastoissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja kaikille osallistujille on tarjolla mehua ja keksejä. Tervetuloa tapahtumaan!

Osoitteet:

Loviisan pääkirjasto: Kuningattarenkatu 3

Tesjoen lähikirjasto: Keskustie 2

Liljendalin lähikirjasto: Kartanontie 27