Tulishow ja yhdessäoloa kaupungin uudenvuoden riehassa 31.12.2023

Loviisan kaupunki järjestää koko perheen uudenvuoden riehan uudenvuoden aattona 31.12.2023 kello 16–17.30. Yhteisöllistä Loviisan rauhankyyhky -kynttiläteosta aletaan rakentaa jo kello 15.30 alkaen. Viime vuodesta poiketen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Loviisan Laivasillalla.

Kaikki voivat yhdessä osallistua Loviisan rauhankyyhkyn luomiseen.  

– Rauha on kaikkien toiveena! Jokainen voi tuoda omia, mielellään hautakynttilätyyppisiä kynttilöitä, jotka kestävät tuulenpuuskat ja pienen sateen. Kynttilät kootaan rauhankyyhkyn muotoon, josta voi sitten ottaa kuvia ja lähettää ne uudenvuoden tervehdyksenä, vinkkaa kulttuurimatkailukoordinaattori Nina Wikund.

– Käytä somessa mielellään aihetunnistetta #loviisanrauhankyyhky.   

Ohjelma alkaa kello 16. Osa Laivasillan alueen yrittäjistä avaavat ovensa ja myynnissä on muun muassa lämmintä juotavaa ja makkaroita, joita voit grillata grillikodassa.

Uudenvuoden rieha huipentuu Belenos Group of Arts -ryhmän esittämään Luna -nimiseen tulishowhun kello 17–17.15. Belenos Group of Arts on helsinkiläinen ammattitason esiintyvä ryhmä, joka on toteuttanut tuliesityksiä erilaisiin tapahtumiin jo vuosikymmenen ajan. 

Uudenvuoden riehan järjestelyistä vastaa Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi.