Tunnelmallinen joulutapahtuma Loviisa Campingillä lauantaina 11.12.2021 kello 12–17

Tunnelmallinen joulutapahtuma Loviisa Campingillä

Loviisa Campingin leirintäalueella osoitteessa Kapteenintie 1 järjestetään tunnelmallinen joulutapahtuma lauantaina 11.12.2021 kello 12–17. Myynnissä on käsityötuotteita ja herkkuja, ja lisäksi joulukahvila on avoinna. Luvassa on ohjelmaa ja tekemistä kaikille joulumielisille.

Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta koko perheen voimalla. Tule kahvilaan juomaan ystävien kanssa lämpöiset glögit, syömään koko perheen kanssa maukasta joulupuuroa tai vaikka täyttämään makeanhimo joulutortuilla. Kaikille löytyy tekemistä, muun muassa askartelua, tonttupolku sekä joulusatu ja ehkäpä yllätys tai toinenkin on luvassa. Käperry ulkotulien ja nuotion eteen paistamaan makkaraa tai vaikkapa vaahtokarkkeja samalla, kun nautit alueen joulukoristeista ja miniatyyritonttukylästä. Nuotiolle voi ottaa omat grilliherkut mukaan tai makkarat voi ostaa kahviosta ja grillata itse. Alueelta löydät myös erilaisia valokuvauskohteita, joissa voit ottaa jouluvalokuvan vaikka koko suvusta tai kaverikuvan ”selfiekuva Loviisassa” -taustan kanssa.

Kaikkien kävijöiden kesken arvomme kaksi kappaletta kahden hengen yhden yön yöpymistä ensi kesäkaudelle Loviisa Campingille. Voittajat saavat valita, missä majoituksessa haluavat alueella yöpyä.

Ohjelma

kello 12 Tapahtuman avaus

kello 12–15 Jouluaskartelua

kello 12–17 Tonttupolku lapsille ja lapsenmielisille

kello 13 Joulusatu ”Tonttu ja unohtunut joulupaketti” (suomeksi)

kello 13–15 Joulupukin muori tanssittaa ja laulattaa lapsia ja lapsenmielisiä

kello 14 Joulusatu ”Tomten och den bortglömda julklappen” (ruotsiksi)

kello 15 Joulusatu ”Tonttu ja unohtunut joulupaketti” (suomeksi)

kello 16 Joulusatu ”Tomten och den bortglömda julklappen” (ruotsiksi)

kello 12–17 Tikkupullan paistamista avotulella

KP Koirapalvelun koiravaljakkoajeluja kärryillä, 10 euroa kierros

Alueelle on myös mahdollista tulla myymään käsitöitä ja herkkuja. Paikkamaksu on 10 euroa. Ota oma pöytä mukaan. Varaa paikkasi numerosta 040 578 9539.

Nähdään siellä!

Järjestäjä: Loviisan kaupungin nuorten työpaja ja kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi