En stämningsfull jul på Lovisa Camping lördag 11.12.2021 klockan 12–17 

Stämningsfullt julevenemang på Lovisa Camping

På Lovisa campingområde på adressen Kaptensvägen 1 ordnas det ett stämningsfullt julevenemang lördag 11.12.2021 klockan 12–17. Hantverksprodukter och delikatesser finns till salu och dessutom är julkaféet öppet. Det finns program och aktiviteter för alla julsinnade besökare.

Välkommen för att njuta av julens härliga stämning med hela familjen. Kom tillsammans med vänner till kaféet för att dricka varm glögg, äta smaklig julgröt med familjen eller mätta sötbegäret med jultårtor. Det finns något för alla att göra, bland annat julpyssel, en tomtestig samt en julsaga och kanske en överraskning eller två. Det finns möjlighet att grilla på öppen eld. Kura ihop dig vid den öppna elden för att grilla korv eller varför inte skumgodis, samtidigt som du kan njuta av områdets juldekorationer och den miniatyrstora tomtebyn. Du kan ta med dig något grillbart eller köpa korv från kaféet. På området hittar du även olika fotograferingsställen där du kan ta julfotografier till exempel av hela släkten eller knäppa tillsammans med dina kompisar en ”selfie i Lovisa” med en målad bakgrund.

Bland alla besökare lottar vi ut två stycken en natts övernattningar för två personer för nästa sommar på Loviisa Camping. Vinnarna får välja hurdan inkvartering på området de önskar.

Program

klockan 12 Öppnande av evenemanget

klockan 12–15 Julpyssel

klockan 12–17 Tomtestig för barn och alla med barnasinne

klockan 13 Julsaga “Tonttu ja unohtunut joulupaketti” (på finska)

klockan 13–15 Tomtemor sätter barn och alla med barnasinne och dansa och sjunga

klockan 14 Julsaga ”Tomten och den bortglömda julklappen” (på svenska)

klockan 15 Julsaga ”Tonttu ja unohtunut joulupaketti” (på finska)

klockan 16 Julsaga ”Tomten och den bortglömda julklappen” (på svenska)

klockan 12–17 Baka pinnbröd över öppen eld

KP Koirapalvelu erbjuder åkturer med hundsläde för 10 euro

Du kan också boka en plats för att sälja hantverk, bakelser och delikatesser under evenemanget. Platsavgiften är 10 euro. Tag med eget bord. Boka din plats per telefon på numret 040 578 95 39.

Vi ses där!

Arrangör: Lovisa stads ungdomsverkstad och kultur- och fritidsväsendet