Turvallisuus ja Liikkuva koulu -ohjelma huomioidaan Ruukin koulun ja päiväkodin uusissa liikennejärjestelyissä

Strömforsin ruukin opastetaulu

Kesän aikana on Ruukin koulun ja päiväkodin pihapiirissä tehty huomattavia parannuksia liikenneturvallisuuteen liittyen. Näitä parannuksia tehtäessä on myös otettu huomioon Liikkuva koulu -ohjelma, jonka yksi päätavoitteista on lisätä kulkemista kouluun lihasvoimin.

Investointisuunnitelmien mukaiset korjaustyöt ovat myös valmistuneet kesän aikana. Pikkukoulu otetaan jälleen käyttöön ja korjattuihin tiloihin muuttaa Ruukin koulun esi- ja alkuopetuksen väki.

Liikennejärjestelyistä tulee alueelle kuvan mukainen infotaulu. Taulu asennetaan Koulutien alkuun. Taulusta selviää koululaisten saattoliikenteen pysähdyspaikka ja ajosuunta, sekä päiväkodin saattoliikenteen pysähdyspaikka. Kaikkia muistutetaan kiinnittämään erityistä huomiota lapsiin liikenteessä, erityisesti liikkuessaan minkä tahansa koulun ja päiväkodin lähettyvillä. Tällä tavalla olemme kaikki mukana parantamassa lastemme liikenneturvallisuutta.

Lisätietoja: rehtori Virve Pellinen, puh. 050 466 1163, virve.pellinen@edu.loviisa.fi ja päiväkodinjohtaja Eva Korhonen, puh. 044 565 1153, eva.korhonen@loviisa.fi