Unelmieni hiekkalinna-kilpailu

Loviisassa järjestettävien Asuntomessujen kunniaksi Loviisan kaupunginkirjasto järjestää kaikille avoimen hiekkalinnakilpailun, jossa jokainen voi rakentaa oman unelmiensa hiekkalinnan! Kilpailu on auki koko Asuntomessut Loviisassa -tapahtuman ajan 7.7.–6.8.2023.

Rakennustyyli ja tekniikka on vapaa ja kilpailutyössään saa käyttää myös muuta materiaalia kuin hiekkaa, mutta kilpailutyön pitää pääasiassa koostua hiekasta.

Osallistuaksesi kilpailuun ota rakentamastasi hiekkalinnastasi valokuva ja täytä lomake osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/C0825F1A64E68B4D. Voittaja palkitaan 100 euron arvoisella Elämyslahjat-lahjakortilla.

Voittajan valitsee Loviisan kulttuuri ja vapaa-aikatoimen päällikkö yhdessä Loviisan kirjastonjohtajan kanssa. Raati huomioi voittajaa valitessaan hiekkalinnan ulkoasun omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä.

Valokuva

Osallistumalla kilpailuun annat Loviisan kaupunginkirjastolle ja Loviisan kaupungille vapaat oikeudet käyttää lähettämääsi valokuvaa. Parhaat hiekkalinnat-kuvat julkaistaan elokuussa Loviisan pääkirjastossa sijaitsevalle ilmoitusnäytölle sekä Loviisan kaupungin että Loviisan kaupunginkirjaston verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuessaan osallistuja myöntää Loviisan kaupungille ja Loviisan kaupunginkirjastolle oikeuden julkaista heidän nimensä kilpailun yhteydessä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä suoramarkkinointiin.

Hiekkaleluja Loviisan keskustan leikkipuistoissa

Kilpailun kunniaksi Loviisan kaupunginkirjasto on vienyt hiekkaleluja Onneli & Anneli -leikkipuistoihin (Kuningattarenkatu 38 & Rantatie 11, 07900 Loviisa) sekä Plagenin uimarannalle. Leluja saa vapaasti käyttää hiekkaleikkeihin! Miellyttäviä hetkiä leikin ja rakentamisen parissa!