Tävlingen Mina drömmars sandslott

Till ära av Bostadsmässan i Lovisa ordnar Lovisa stadsbibliotek en sandslottstävling som är öppen för alla där man får möjligheten att bygga ett eget drömsandslott! Tävlingen är öppen under hela den tid som Bostadsmässan pågår 7.7–6.8.2023.

Man får fritt välja byggstil och teknik. Tävlingsbidraget får också bestå av annat material än sand, men bidraget ska till största delen vara gjort av sand.

För att delta i tävlingen, fotografera sandslottet du byggt och fyll i blanketten på adressen: https://link.webropolsurveys.com/S/C0825F1A64E68B4D

Vinnaren belönas med ett presentkort värt 100 euro i nätbutiken Elämyslahjat. Vinnaren utses av chefen för kultur- och fritidsväsendet i Lovisa och bibliotekschefen i Lovisa. Juryn utser vinnaren på basis av sandslottets originalitet och fantasifullhet.

Fotografi

Genom att delta i tävlingen ger du Lovisa stadsbibliotek och Lovisa stad rätt att fritt använda det fotografi du skickar in. Bilderna på de bästa sandslotten publiceras i augusti på den informationsskärm som finns i Lovisa huvudbibliotek samt på såväl Lovisa stads som Lovisa stadsbiblioteks webbplats och sociala mediekanaler.

Personuppgifter

Genom att delta i tävlingen ger den tävlande Lovisa stad och Lovisa stadsbibliotek rätt att offentliggöra den tävlandes namn i samband med tävlingen på stadens och stadsbibliotekets sociala mediekanaler utan särskilt samtycke av den tävlande och utan ersättning till den tävlande. Uppgifterna kommer inte att överlåtas till en tredje part eller användas för direktmarknadsföring.

Sandleksaker i Lovisa centrums lekparker

Tävlingen till ära har Lovisa stadsbibliotek fört sandleksaker till Ada och Glada-lekparkerna (Drottninggatan 38 & Strandvägen 11, 07900 Lovisa) samt till Plagens simstrand. Leksakerna får fritt användas till sandlekar! Trevliga lek- och byggstunder!