Valtuusto käsittelee kaupungin strategiaa ja Ruukin kiinteistöjen myyntiä – seuraa suoraa lähetystä

Loviisan raatihuone Kirkkopuistosta keväällä. Rådhuset i Lovisa från Kyrkoparken på våren

Loviisan kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 21.4.2021 kello 18 etäkokoukseen. Kokousta voi seurata artikkelin lopusta löytyvän verkkolinkin kautta.

Kaupunginvaltuusto päättää hyväksyykö se päivitetyn kaupungin strategian. Nyt voimassa olevat strategiatavoitteet koskisivat vielä talousarviovuotta 2022. Uusi kaupunginvaltuusto määrittelisi valtuustokauden tavoitteet niin, että ne voidaan huomioida talousarvion laadinnassa vuodesta 2023 lähtien. Strategia astuu voimaan välittömästi hyväksymisen jälkeen.

Kaupunginvaltuusto käsittelee myös kaupungin omistamien rakennusten ja niihin liittyvän maa-alueen myyntiä Strömforsin ruukissa. Kaupunginvaltuusto päättää hyväksyykö se ruukin alueen rakennusten ja niihin liittyvän maa-alueen myyntiin laittamisen ja oikeuttaako se kaupunginhallituksen suorittamaan asiaan liittyvät myyntitoimenpiteet.

Esityslistalla on lisäksi muun muassa kaupungin osallisuusohjelma vuosille 2021–2023 ja Itä-Uudenmaan alueellinen esteettömyys- ja saavutettavuusohjelma vuosille 2021–2025. Valtuusto päättää hyväksyykö se nämä ohjelmat.

Kaupunginvaltuuston esityslista 21.4.2021.

Valtuuston kokousta voit seurata tästä: