Varausten noutaminen Loviisan kirjastoista on mahdollista 11.5. alkaen

Hyvät Loviisan kirjaston asiakkaat,
yleiset kirjastot avaavat ovensa 1.6.2020 alkaen. Sitä ennen järjestämme asiakkaillemme mahdollisuuden varausten noutamiselle.

Varaukset ovat noudettavissa 11.5. alkaen kaikista Loviisan kirjastoista, kirjastojen tavallisia aukioloaikoja noudattaen. Myös kirjastoauto ajaa tavallista reittiään ja on käytettävissänne.

Koska kirjaston tiloissa saa käydä ainoastaan noutamassa varauksia, aineiston lainaaminen suoraan hyllyistä on mahdollista vasta 1.6. alkaen. Jos haluatte lainata hyllyissämme sijaitsevaa aineistoa ennen sitä, voitte tehdä niistä varauksen ja tulla noutamaan ne kirjastolta. Huomaattehan, että hyllyvarausten käsittelyssä saattaa tilanteesta riippuen kestää, joten teettehän varauksenne hyvissä ajoin, mielellään muutamaa tuntia ennen kirjastolle tuloa. Helle-kirjastojen väliset kuljetukset lähetetään normaalisti, eli myös kimpan muiden kirjastojen aineisto on tilattavissanne.

Kun saavutte kirjastolle noutamaan varauksianne, otattehan kirjastokorttinne mukaan. Voimme lainata teille ainoastaan kortillenne varattua aineistoa. Muuta asiakaspalvelua emme poikkeustilanteen vuoksi pysty järjestämään, emmekä voi päästää asiakkaita liikkumaan kirjastojen tiloissa. Otattehan varauksia noutaessanne muut asiakkaat huomioon ja muistattehan tilanteen mukaiset turvavälit. Jos tarvitsette apua tiedonhaun, varausten tai muun asian kanssa, olettehan kirjastoon yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Näin pystymme varmistamaan asiakaspalvelun sujuvuuden.

Ystävällisin terveisin

Loviisan kaupunginkirjasto