Vuoden aktiiviksi valittiin Tommy Grahn – myös urheilijoita palkitaan

Vuoden aktiivi / Årets aktiv: Tommy Grahn. Kuva/Foto: Linda Hällfors.

Köpbackan pulkkamäkeä hoitava Tommy Grahn palkittiin laskiaissunnuntaina 27.2.2022 vuoden aktiivina. Hänet valittiin vuoden aktiiviksi Loviisan kaupungin hyvinvointilautakunnan kokouksessa 12.1.2022. Lautakunta palkitsee vuosittain myös menestyksekkäitä urheilijoita.

Vuoden aktiiviksi ehdotettiin Tommy Grahnia Köpbackan kyläyhdistyksestä. Hyvinvointilautakunta valitsi hänet ja perusteli valintaansa sillä, että vuoden aktiivi on henkilö, joka on tehnyt arvokasta työtä lasten ja nuorten kanssa kasvatuksellisten ja monipuolisuutta arvostavien periaatteiden mukaisesti, tai joka on toiminut pitkään yhdistyksissä aktiivisesti, ja omalla esimerkillä innostanut muita ja edistänyt toimintaa.

Tommy Grahn pitää Köpbackan pulkkamäkeä kunnossa. Hän on jo vuosia kunnostanut pulkkamäkeä käyttäen moottorikelkkaa ja kalustoa, joilla hän raapii ja silottaa mäen hyväksi laskea. Pulkkamäki on suosittu ja on erityisesti nyt pandemiatalvina tarjonnut hienon liikuntamahdollisuuden lapsille ja nuorille. Lapsiperheet olivatkin laskemassa mäkeä Köpbackassa laskiaissunnuntaina 27.2.2022, kun Tommy Grahn sai palkintonsa kaupungilta. Vuoden aktiivi palkitaan esinepalkinnolla.

Hyvinvointilautakunta palkitsee vuosittain myös menestyneitä urheilijoita. Emma Johansson palkitaan menestyksekkäänä urheilijana 250 eurolla. Pauliina Suomela valittiin vuoden 2021 veteraaniurheilijaksi ja palkitaan 250 eurolla. Lisäksi hyvinvointilautakunta myönsi Hilleröd-pokaaliin Miko Vaarimolle.

Hyvinvointilautakunnan pöytäkirja 12.1.2022

Lisätietoja: kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Leif Eriksson, puh. 040 568 4138

Vuoden aktiivi. Årets aktiv. Tommy Grahn. Kuva. Foto. Linda Hällfors.
Vuoden aktiivi Tommy Grahn

Valokuvat: Linda Hällfors

Ylimmässä kuvassa: Tommy Grahn (keskellä) vastaanottaa palkinnon kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Leif Erikssonilta (oikealla) palkitsemistilaisuudessa Köpbackassa laskiaismäenlaskun yhteydessä.