Vuoden urheilijaksi Jessica Meriheinä – myös menestyneet urheilijat palkitaan

Hyvinvointilautakunta palkitsee vuosittain menestyksekkäitä urheilijoita Loviisassa.

Hyvinvointilautakunta päätti kokouksessaan 10.2.2021, että kuulantyöntäjä ja kiekonheittäjä Jessica Meriheinä valitaan vuoden 2020 urheilijaksi. Meriheinä palkitaan 500 eurolla. Lisäksi Emma Johansson, Wilma Lax ja Felicia Meriheinä palkitaan menestyksekkäinä urheilijoina 200 eurolla. Emma Johanssonin laji on taekwondo, Wilma Lax hiihtää ja Felicia Meriheinä on myös kuulantyöntäjä ja kiekonheittäjä. Lautakunta pyysi ehdotuksia vuoden urheilijaksi yleisöltä.

Vuoden veteraaniurheilijaksi valittiin Johanna Lindholm. Lindholm palkitaan 300 eurolla. Hyvinvointilautakunta valitsee vuoden veteraaniurheilijan, joka on 35 vuotta täyttänyt aikuisurheilija. Veteraaniurheilija on saavuttanut menestystä lajinsa veteraanisarjassa.

Hilleröd-pokaali myönnetään Wilma Laxille. Loviisan kaupungin tanskalainen ystävyyskunta Hilleröd on lahjoittanut kaupungille Hilleröd-pokaalin, joka jaetaan vuosittain nuorelle ansioituneelle urheilijalle tai urheilujoukkueelle. Kiertävään pokaaliin kaiverretaan saajan nimi.

Vuoden aktiivina palkitaan Ralf Lindén. Vuoden aktiivi palkitaan esinepalkinnolla.

Voittajiin otetaan myöhemmin yhteyttä palkitsemisesta.

Kokouksen esityslista