Yhdistysten toiminta näkyväksi Harrastemessuilla 31.8.2019

Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää Harrastemessut lauantaina 31.8.2019 kello 11–15 Loviisan liikuntahallissa.

Harrastemessut ovat osa Loviisan juhlaviikkojen ohjelmaa, ja kaupunki tarjoaa perinteiset Loviisan päivän kahvit messujen yhteydessä.

”Tarkoituksena on näyttää, mitä kaikkea kivaa Loviisassa voi tehdä ja kuinka paljon erilaista toimintaa liikunnasta kulttuuriin täältä löytyy. Tarjoamme yhdistyksille ja muille harrastustoiminnan järjestäjille mahdollisuuden tulla esittelemään toimintaansa Harrastemessuille”, kertoo messukoordinaattori, liikunnanohjaaja Fanny Stam-Ravi.

Harrastemessuille on tällä hetkellä ilmoittautunut toistakymmentä yhdistystä, mutta lisää mahtuu vielä mukaan.

Liikuntahalli on jaettu noin 9 neliömetrin osastoihin. Osastot ovat ilmaisia muun muassa yhdistyksille, seuroille ja opistoille. Mikäli päätoiminen myyjä varaa osaston, hinta on 25 euroa. Osastolle kannattaa tuoda omat kalusteet. Pöydän voi tarvittaessa vuokrata 5 eurolla. Toimintaansa voi esitellä myös liikuntahallin ulkopuolella.

Messuilla esiintyy Robin Rekku & Jekkuorkesteri, joka soittaa svengaavaa, koko perheelle soveltuvaa lastenmusiikkia. Halliin pystytetään pieni esiintymislava, jolle myös näytteilleasettajat voivat halutessaan varata korkeintaan 15 minuutin pituisen esiintymisajan.

Yhdistykset ja muut toimijat voivat varata paikan Harrastemessuille lähettämällä viimeistään 10.5. viestin osoitteeseen fanny.stam-ravi@loviisa.fi. Lavan esiintymisajat sovitaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Aika:                   lauantai 31.8.2019 klo 11–15

Paikka:              Loviisan liikuntahalli, Brandensteininkatu 27