Föreningarnas verksamhet synliggörs på Fritidsmässan 31.8.2019

Lovisa stads kultur- och fritidstjänster arrangerar Fritidsmässan lördagen den 31.8.2019 klockan 11–15 i idrottshallen i Lovisa.

Fritidsmässan är en del av Lovisa festveckor och staden bjuder på det traditionella Lovisadagskaffet i samband med mässan.

“Meningen är att visa upp allt det roliga man kan göra i Lovisa och hur mycket verksamhet av olika slag – från motion till kultur – här finns. Vi erbjuder föreningar och andra som ordnar hobbyverksamhet en möjlighet att presentera sin verksamhet på Fritidsmässan”, berättar mässkoordinator, idrottsinstruktör Fanny Stam-Ravi.

Över tio föreningar har anmält sig till mässan så här långt, men fler ryms med.

Idrottshallen delas in i cirka 9 kvadratmeter stora avdelningar. Avdelningarna är gratis för bland annat föreningar, klubbar och institut. Om en heltidssysselsatt försäljare bokar en avdelning är priset 25 euro.
Det lönar sig att hämta egna möbler till avdelningen. Vid behov kan man hyra ett bord för 5 euro. Det går också att förevisa sin verksamhet utanför idrottshallen.

På mässan uppträder Robin Hund och hans glada orkester, som spelar svängig barnmusik för hela familjen. Utställare kan boka den lilla scen som byggs upp på mässan för högst 15 minuter långa presentationer.

Föreningar och andra aktörer kan boka en plats på Fritidsmässan senast den 10.5 via fanny.stam-ravi@loviisa.fi. Scenbokningar görs enligt överenskommelse efter att anmälningstiden har gått ut.

Tid:                     lördag 31.8.2019 kl. 11–15

Plats:                  idrottshallen i Lovisa, Brandensteinsgatan 27