Yrittäjä! Tarvitsemme nyt mielipiteesi!

Loviisan kaupunki kannustaa kaikkia Loviisan yrittäjiä esittämään mielipiteitään Suomen Yrittäjien tekemän Yrittäjien kuntabarometri -kyselyn kautta. Kyselyyn menee alle 10 minuuttia. Kysely sulkeutuu 31.3.2022, mutta miksi et vastaisi jo nyt?

Vastaa kyselyyn tämän linkin kautta.

Suomen Yrittäjien tekemällä Yrittäjien kuntabarometri -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa niin kuntakohtaisesti, alueellisesti kuin valtakunnallisesti.

Miksi ihmeessä pitäisi vastata?

Vastauksesi auttaa meitä kaikkia: sinua, alueen yrityksiä, julkisia toimijoita ja koko seutukuntaamme. Vastaamalla annat muun muassa seudun kunnille ja kaupungeille, Cursorille sekä Kauppakamarille arvokasta tietoa siitä, miten alueemme yrityksiä voidaan palvella entistä paremmin.

Barometrissä menestyminen luo myös mielikuvaa alueemme vetovoimasta. Se nostaa esiin seutumme yritysilmapiiriä ja yrittäjyyden arvostusta alueemme ihmisten keskuudessa.

– Tällä kyselyllä on suuri merkitys siihen, miten palvelut nähdään täällä Loviisassa. Siinä mitataan, miten Loviisan kaupungin elinkeinopalvelut ovat onnistuneet, toteaa Loviisan Yrittäjien puheenjohtaja Janine Henriksson-Wiberg. Lisäksi Loviisan kaupunki on vuosi sitten solminut yrityspalvelusopimuksen kehitysyhtiö Cursorin kanssa ja myös näitä palveluita mitataan kyselyssä.

Kuka voi osallistua?

Vastaajan ei tarvitse olla Suomen Yrittäjien jäsen. Jokaisella vastauksella on merkitystä, edustitpa sitten yhden ammattilaisen pienyritystä tai satoja henkilöitä työllistävää suuryritystä.

Vastaa kyselyyn tämän linkin kautta.

Kyselyyn menee siis alle 10 minuuttia – ihan oikeasti.