CoWork Loviisa on uudentyyppinen työtila

Uudentyyppinen yhteisöllinen työtila CoWork Loviisa aukeaa kaupungin ydinkeskustassa Kuningattarenkadun varrella 5.5.2018. Avara ja moderni työtila palvelee etätyötä tekeviä sekä satunnaisen työpisteen tarpeessa olevia kaupunkilaisia ja vierailijoita.

– Tämä on kaupungin pilottiprojekti, jolla haemme kokemuksia siitä, kuinka paljon kysyntää tämän tyyppiselle toiminnalle on. Moni loviisalainen käy esimerkiksi pääkaupunkiseudulla töissä. Etätyön tekeminen muualla kuin kotona on varmasti monelle mieluinen vaihtoehto, Loviisan kehittämisjohtaja Sten Frondén arvioi.

Syyskuuhun asti tiloissa työskentely on ilmaista, sen jälkeen tilojen käytöstä peritään pieni korvaus.

– Uuden ajan työskentelymallit tulevat hitaasti mutta varmasti myös Loviisaan. Kiinnostuksen laajuus määrittelevät myöhemmin, mihin suuntaan toimintaa kehitetään jatkossa, Frondén sanoo ja kehottaa kaikkia kiinnostuneita tutustumaan tiloihin.

Alkuun tiloissa on kymmenen istumatyöskentelyyn tarkoitettua työpistettä sekä neljä seisomatyöpistettä. Tiloissa on myös neuvotteluhuone, kaksi toimistoa ja pieni kahvikeittiö.

Sisään pääsee arkisin kello 8–16, mutta työskennellä voi pidempäänkin. Syksyllä otetaan käyttöön työpisteiden varausjärjestelmä ja ovikoodi. Siihen asti pöydät täytetään saapumisjärjestyksessä.

CoWork Loviisa sijaitsee osoitteessa Kuningattarenkatu 18. Avajaisia vietetään lauantaina 5.5.2018 klo 12–14.