Harjurinteen parakkien aikataulu tarkentuu

Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion väistötilojen kilpailutuksen ja rakentamisen aikataulu on tarkentunut. Suunnitelmana on valita koulun uuden puolen tilojen toimittaja 31.5. ja vanhan puolen tilojen toimittaja 6.6. teknisessä lautakunnassa. Kaupunginhallitus käsittelee väistötiloja ylimääräisessä kokouksessa 28.5.2018.

Väistötilana toimivat parakit sijoitetaan Vanhaan rantaan Lovisanejdens högstadiumin naapuriin. Parakkien lopullisen sijoittelun suunnittelu ja aluerakentaminen tehdään kesä- ja heinäkuussa. Parakit asennetaan tämänhetkisen suunnitelman mukaan elokuussa. Siten toiminta väistötiloissa käynnistyisi syyskuussa.

Aikataulu saattaa vaikuttaa Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion lukuvuoden aloitukseen sekä syksyn sähköisten ylioppilaskirjoitusten sijaintiin. Koulutustoimi tiedottaa erityisjärjestelyistä henkilökunnalle, oppilaille ja heidän huoltajilleen heti niiden varmistuttua.

Myös koulukuljetusten, kalusteiden puhdistuksen ja muuton järjestelyt ovat tällä hetkellä työn alla. Päätös liikuntasalien käytöstä koulun korjauksen aikana tehdään terveydensuojeluviranomaisen lausunnon perusteella. Lausunnon odotetaan valmistuvan tällä viikolla.

Hallituksen kokouksen esityslistalla Valkon kansalaisopiston hallintotiloja esitetään siirrettäväksi MI-taloon.

Kaupunginhallituksen esityslista 28.5.2018

Kuvassa ruotsinkielisen yläkoulun parakit Vanhassa rannassa toukokuussa 2018.