Morjens Loviisa–Lovisa on loviisalaisten uusi mobiilisovellus

Morjens Loviisa–Lovisa -sovelluksen avulla asukkaat voivat kertoa mielipiteensä kaupungin palveluista, vastata ajankohtaisiin kysymyksiin ja saada Loviisan kaupungin uusimmat uutiset suoraan älylaitteeseensa.

Morjens-sovellus on ilmainen, ja se on ladattavissa Android- ja iOS-älypuhelimiin ja -tabletteihin sovelluskaupasta.

”Morjensia käyttämällä autat meitä kehittämään kaupunkia ja sen palveluita. Tule mukaan vaikuttamaan ja kerro kaverillekin”, kannustaa hallintojohtaja Kristina Lönnfors.

Käyttäjä voi valita, haluaako hän käyttää palvelua suomeksi vai ruotsiksi. Sovelluksesta löytyy monivalintakysymyksiä, avoimia kysymyksiä, pieniä tietopaketteja ajankohtaisista aiheista ja uutissyöte, johon päivittyvät Loviisan kaupungin verkkopalvelussa julkaistavat uutiset. Ensimmäinen Morjens-sovelluksella tehtävä kysely koskee asiakaspalvelutoimisto Lovinfoa.

Sovelluksen kautta kerättyä tietoa käytetään avuksi kehitettäessä kaupungin palveluita, toimintaa tai esimerkiksi asuinalueita. Palvelun sisältöä kehitetään jatkuvasti.

Morjens Loviisa–Lovisa -mobiilisovelluksen on tuottanut Future Dialog Oy. Future Dialog on kotimainen startup-yritys, joka on erikoistunut erilaisten yhteisöjen mobiiliin osallistamiseen. Yrityksen osallistamisratkaisuja on käytössä muun muassa kaupungeilla, kunnilla ja oppilaitoksilla. Sovelluksen avulla yhteisöt voivat tuoda sidosryhmänsä kehittämisen keskiöön.

Mobiilisovellus tutuksi esittelykiertueella

Kaupungin viestintä tekee Morjens Loviisa–Lovisa -mobiilisovellusta tutuksi esittelykiertueella kevään aikana. Esittelemme silloin sovelluksen toimintaa ja autamme sovelluksen lataamisessa.

Esittelykiertueen aikataulu:

  • keskiviikko 25.4. kello 18 Kyläilta Liljendalissa, Café Lilja, Hardomintie 4
  • keskiviikko 2.5. kello 12–17 Lovinfo, Mariankatu 12A
  • lauantai 12.5. kello 11–17 Strömforsin ruukki, vuoden uusmaalainen kylä -tapahtuma
  • tiistai 15.5. kello 15–19 Loviisan pääkirjasto, Kuningattarenkatu 24
  • torstai 24.5. kello 15–18 Pernajan kirjasto, Kiesitie 3
  • torstai 31.5. kello 15–19 Tesjoen kirjasto, Keskustie 2
  • tiistai 5.6. kello 12–17 Lovinfo, Mariankatu 12 A
  • tiistai 12.6. kello 9–16 Loviisan juhannusmarkkinat, Loviisan tori.