Palvelualan yrittäjävalmennus Loviisassa oli menestys

Viisi palvelualan yritystä osallistuivat touko-kesäkuussa 2018 Loviisan kaupungin ja Loviisan yrittäjien järjestämään yrittäjävalmennukseen. Sekä valmennukseen osallistuneet yrittäjät että Loviisan kaupunki olivat erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Valmennuksen tavoitteena oli parantaa palvelualalla toimivien pienten yritysten mahdollisuuksia vastata asiakkaiden asettamiin odotuksiin. Kuninkaallista palvelua kuningattaren kaupungissa tavoiteltiin kolmen yhteisen tapaamisen lisäksi yrityskohtaisissa sparraustilaisuuksissa.

Valmennukseen osallistui kolme paikallista ravintolaa, yksi liike ja yksi palveluntarjoaja. Valmennettavien yritysten joukossa oli esimerkiksi Lavka-puoti ja Ravintola Kappeli. Valmentajana toimi Lotta Lackschewitz.

Yrittäjät kehuivat valmennuksen antaneen mahdollisuuden verkostoitua ja pohtia pienyrittäjille yhteisiä pulmia. Yksilöllinen sparraus vuorostaan antoi jokaiselle yritykselle omia tavoitteita ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla kehittää toimintaa.

Loviisan kaupungin kehittämisjohtaja Sten Frondén kertoo valmennuskokonaisuuden olleen niin onnistunut, että kaupunki suunnittelee jatkavansa samankaltaista konseptia tulevaisuudessakin.