Tällä viikolla valitaan uusi kaupunginhallitus ja valtuuston puheenjohtajisto

Valtuuston kokous kommunfullmäktige

Loviisan kaupunginvaltuusto valitsee toukokuun 2019 kokouksessaan uuden kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajiston.

Kaupunginvaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 15.5.2019 kello 18 Harjurinteen koulun ruokasalissa osoitteessa Ratakatu 1, A-ovi. Kokousta voi seurata salin yleisötilasta tai suorana videolähetyksenä kaupungin verkkopalvelussa.

Valtuuston puheenjohtajiston ja kaupunginhallituksen kaksivuotinen toimintakausi päättyy 31.5.2019. Valtuustolle valitaan uusi puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa, hallitukseen yhdeksän jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Valtuusto valitsee hallitukselle puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa.

Myös kaupunginhallituksen toimintakautta noudattavaan, seitsenhenkiseen kehitys- ja konsernijaostoon valitaan uudet jäsenet, varajäsenet ja puheenjohtajisto.

Muita valtuuston kokouksen aiheita ovat muun muassa perusturvakeskuksen organisaatiouudistus ja työikäisten palvelualueen johtavan sosiaalityöntekijän viran perustaminen. Valtuusto käy myös lähetekeskustelun talousarviota varten.

Kaupunginvaltuusto 15.5.2019

Rakennus- ja ympäristölautakunta jakaa kokouksessaan torstaina 16.5. ympäristönsuojelua edistävän toiminnan avustukset. Lautakunta myös muun muassa päivittää Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan ympäristönsuojelumääräykset ja päättää, osallistuuko kaupunki Uudenmaan ELY-keskuksen koordinoimaan ilmanlaadun seurantahankkeeseen.

Rakennus- ja ympäristölautakunta 16.5.2019