Treenikerho urheileville nuorille lukuvuonna 2018–2019

Käytkö yläkoulua tai opiskeletko toisella asteella? Harrastatko tavoitteellisesti jotain urheilulajia ja kilpailet siinä? Lukuvuonna 2018–2019 sinulle tarjotaan mahdollisuus osallistua treenikerhon kaksikielisiin aamuharjoituksiin kahdesti viikossa. Kerhoa vetävät koulutetut valmentajat.

Artikkelia päivitetty 27.4.2018 kello 8.40: lisätty hakulomake.

Treenit pidetään tiistaisin ja torstaisin kello 7.30–8.15 koko lukukauden ajan. Treenit pidetään jossain Loviisan keskustassa olevista voimistelusaleista. Kehitätte voimaa, jäntevyyttä, nopeutta, koordinaatiota ja muita, kaikkia lajeja tukevia osa-alueita. Myös venytykset kuuluvat ohjelmaan.

Harjoittelu muodostaa lisäyksen urheiluseurojen järjestämille lajikohtaisille treeneille. Toisen asteen opiskelijat voivat saada treenit luettua hyväksi opinnoissaan.

Hakemalla paikkaa treenikerhossa sitoudut osallistumaan treeneihin joka kerta (poikkeuksena matkat ja sairaustapaukset). Jotta olisit kelpoinen treenikerhopaikkaan, vaaditaan että harjoittelet tavoitteellisesti useamman kerran viikossa ja että olet osallistunut kilpailuihin tai otteluihin viime vuosina.

Toinen edellytys on, että koulutyösi hoituvat. Valmentajan puoltava lausunto tulee liittää hakemukseen.

Näin haet paikkaa

Hakemus tulee jättää omalle valmentajalle viimeistään 15.5.2018.

Tulosta itsellesi lomake: Treenikerho 2018-2019 (pdf)

Ilmoitamme kirjeitse viimeistään kesäkuussa, ketkä ovat hyväksytty toimintaan.

Selvitämme mahdollisuutta lukuvuodelle 2019–2020 kehittää ja suunnitella toimintaa varsinaisen koulupäivän ajalle, toisin sanoen koulutunneille.

Treenikerho on maksuton osallistujille. Huoltajat huolehtivat kuljetuksista treeneihin. Lisätietoa antavat koulujen rehtorit.