Tule mukaan avoimen varhaiskasvatuksen toimintaan!

Loviisan kaupunki tarjoaa alle kouluikäisten, kotona hoidettavien lasten perheille erilaista toimintaa. Treffiksessä ja Leikkikerhossa on mukava tavata muita aikuisia ja lapsia.

Loviisan kaupungin avoimeen varhaiskasvatukseen kuuluu sekä avoin päiväkoti Treffis että Rauhalan päiväkodin kaksikielinen leikkikerho. Treffiksen toimintaan Ruukissa kaivataan lisää osallistujia.

Treffis eri puolilla kaupunkia

Treffis kokoontuu arkipäivinä aamupäivisin. Kokoontumispaikkojen tiedot löytyvät Loviisan kaupungin verkkopalvelusta, Treffiksen Facebook-sivulta ja paikallislehdissä.

Treffis on avoinna kaikille kotona oleville alle kouluikäisille lapsille, myös vauvoille, ja heidän aikuisilleen. Treffiksessä on mahdollista tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia henkilöitä. Aikuisen ei tarvitse olla lapsen oma vanhempi tai muu huoltaja, vaan aikuinen, johon lapsi luottaa.

Treffiksessä aloittaa maaliskuussa 2019 varhaiskasvatuksen opettaja Marina Johansson. Marina tulee varhaiskasvatuksen lähihoitaja Tina Kavanderin työpariksi. Kahden ihmisen voimin on entistä mukavampi suunnitella ja toteuttaa Treffiksen toimintaa. Samalla Marina ja Tina saavat myös paremmin aikaa tavata asiakkaitaan, eli lapsia ja aikuisia.

Treffiksen tämän toimintavuoden uusi toimipaikka on Ruukin seurakuntatalo. Valitettavasti kävijämäärä on ollut hyvin alhainen. Nyt toivomme että kävijämäärä nousisi, jotta emme joutuisi sulkemaan tätä toimipaikkaa. Jos olet kotona pienen lapsesi kanssa, tule Ruukin Treffikseen torstaiaamupäivisin!

Lisätietoja saa soittamalla numeroon 0440 555 374.

Lapselle kavereita leikkikerhosta

Leikkikerho on kaksikielinen ja suunniteltu 3–5 -vuotiaille lapsille. Kerho toimii syyskuun alusta toukokuun loppuun kolmena päivänä viikossa, kolme tuntia päivässä.

Leikkikerhon avoin hakuaika on keväällä 2019, joten jos sinulla on leikkikerhoikäinen lapsi kotona joka ei tarvitse kokoaikaista varhaiskasvatusta, laita hakemusta tulemaan. Mitä nopeammin paikat täyttyvät, sitä nopeammin kerhon toimintaa voidaan ryhtyä suunnittelemaan.

Lisätietoja leikkikerhosta antaa päiväkodinjohtaja Päivi Ahola, 044 565 1084.

Lisätietoa avoimen varhaiskasvatuksen toiminnasta

Treffis Facebookissa