Uusi lautakunta ja Harjurinteen vanha osa valtuustossa

Loviisan kaupunginvaltuuston vuoden viimeinen kokous järjestetään keskiviikkona 12.12.2018. Seuraa kokousta kokoussalin yleisötilassa tai suoran videolähetyksen välityksellä.

Illan kokouksessa valitaan jäsenet kahteen uuteen luottamuselimeen: hyvinvointilautakuntaan sekä kehitys- ja konsernijaostoon. Organisaatiouudistuksen myötä myös hallintosääntö uusitaan. Lisäksi valtuusto käsittelee muutoksia vuoden 2018 talousarvion määrärahoihin.

Esityslistalla on kysymys Harjurinteen koulun ja Loviisan lukion vanhan osan peruskorjauksesta. Yhtenäiskoulun vanhin, 1950-luvulla rakennettu osa vaatii joko huolellisen saneerauksen tai purkamisen ja uuden rakennuksen vanhan tilalle. Kaupunginhallitus ehdottaa yksimielisesti valtuustolle, että rakennus saneerataan.

Lisäksi kaupunginvaltuusto päättää, myykö Loviisan kaupunki omistamansa Valkon Halli Oy:n osakkeet Tolkkisten Kiinteistökehitys Oy:lle. Myös tässä asiassa kaupunginhallitus on ehdotuksessaan valtuustolle yksimielisesti osakekaupan kannalla.

Voit seurata valtuustokokousta joko paikan päällä Lovisa Gymnasiumin musiikkisalissa (Brandensteininkatu 27) tai tähän artikkeliin keskiviikkoiltapäivänä lisättävän suoran lähetyksen välityksellä. Kokous alkaa kello 18.

Kaupunginvaltuuston esityslista 12.12.2018 (lista avautuu uuteen ikkunaan)