Vielä ehdit ilmoittaa yhdistyksesi Harrastemessuille 31.8.2019

lapsia barn

Jo 34 yhdistystä tai muuta toimijaa on ilmoittautunut mukaan Harrastemessuille, jotka Loviisan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestää lauantaina 31.8.2019 kello 11–15 Loviisan liikuntahallissa. Mukaan voi ilmoittautua vielä 7.6.2019 asti.

Harrastemessujen tarkoituksena on esitellä kävijöille, miten laaja kirjo harrastusmahdollisuuksia Loviisassa on tarjolla. Messut ovat osa Loviisan juhlaviikkojen ohjelmaa, ja kaupunki tarjoaa perinteiset Loviisan päivän kahvit niiden yhteydessä.

Osallistuminen on ilmaista muun muassa yhdistyksille, seuroille ja opistoille. Liikuntahalli on jaettu noin 9 neliömetrin osastoihin. Mikäli päätoiminen myyjä varaa osaston, hinta on 25 euroa. Osastolle kannattaa tuoda omat kalusteet. Pöydän voi tarvittaessa vuokrata 5 eurolla. Toimintaansa voi esitellä myös liikuntahallin ulkopuolella.

Messuilla esiintyy Robin Rekku & Jekkuorkesteri, joka soittaa svengaavaa, koko perheelle soveltuvaa lastenmusiikkia. Päivän juontajana toimii Kjell Simosas. Halliin pystytetään pieni esiintymislava, jolle myös näytteilleasettajat voivat halutessaan varata korkeintaan 15 minuutin pituisen esiintymisajan.

Paikan Harrastemessuilta voi varata 7.6.2019 mennessä lähettämällä viestin osoitteeseen fanny.stam-ravi@loviisa.fi. Lavan esiintymisajat sovitaan ilmoittautumisajan päätyttyä.