Du hinner fortfarande anmäla din förening till Fritidsmässan 31.8.2019

lapsia barn

34 föreningar och andra aktörer har anmält sig till Fritidsmässan så här långt. Mässan ordnas av Lovisa stads kultur- och fritidstjänster i idrottshallen i Lovisa lördag 31.8.2019 klockan 11–15. Anmälningstiden går ut 7.6.2019.

Fritidsmässans avsikt är att visa upp det breda utbud av hobbymöjligheter som finns i Lovisa. Mässan är en del av Lovisa festveckors program. I samband med mässan bjuder staden på det traditionella Lovisadagskaffet.

Det kostar inget för bland annat föreningar, klubbar och institut att delta i mässan. Idrottshallen är indelad i cirka 9 kvadratmeter stora avdelningar. Utställare som är försäljare på heltid kan hyra en plats för 25 euro. Bord kan vid behov hyras för 5 euro. Det går även att visa upp sin verksamhet utanför hallen.

På mässan uppträder Robin Hund & Hans glada orkester, som spelar svängig barnmusik för hela familjen. Programledare är Kjell Simosas. I hallen kommer det också att finnas en liten scen som utställarna kan boka för högst 15 minuter för att presentera sig.

Boka plats på Fritidsmässan senast 7.6.2019 per e-post till adressen fanny.stam-ravi@loviisa.fi. Förevisningstiderna på scenen fastställs då anmälningstiden har gått ut.