Vuoden urheilija ja uusi kiinteistönhuoltoyhtiö luottamuselimissä viikolla 7

Luminen Mannerheiminkatu Raatihuoneen edessä

Helmikuun toisella viikolla 2019 kokoontuvat Loviisan kaupunginhallitus, hyvinvointilautakunta ja perusturvalautakunta. Esityslistoilla on muun muassa vuoden urheilijan valinta sekä uusi toimeentulotuen ohjeistus.

Kaupunginhallituksen aiheena maanantaina 11.2. on muun muassa kaupungin kiinteistönpidon siirtäminen Loviisan Kiinteistönhuolto Oy:lle. Uusi yhtiö on Loviisan kaupungin omistaman Loviisan Asunnot Oy:n tytäryhtiö. Päätösehdotuksen mukaan uuteen yhtiöön siirretään 17 työntekijää. Toiminnan siirto on osa kaupungin organisaatiouudistusta. Asia menee vielä kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi.

Kaupunginhallituksen esityslista 11.2.2019

Hyvinvointilautakunnan kokouksessa keskiviikkona 13.2. valitaan vuoden 2018 urheilija, aktiivi ja Hilleröd-pokaalin saaja. Hyvinvointilautakunta päättää myös kaupungin tuesta Liljendal Idrottsklubbenille frisbeegolfradan rakentamisesta Sävträskiin. Ehdotuksena on 3 000 euron avustuksen myöntäminen hankkeelle.

Hyvinvointilautakunnan esityslista 13.2.2019

Perusturvalautakunta käsittelee torstaina 14.2. uutta toimeentulotuen soveltamisohjetta Loviisan kaupungissa. Uusittujen ohjeiden on tarkoitus palvella sekä työntekijöitä että asiakkaita paremmin. Perusturvalautakunta ottaa myös kantaa muutoksiin Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystyksessä.

Perusturvalautakunnan esityslista 14.2.2019