Asuntomessut järjestetään Loviisassa 7.7.–6.8.2023

Loviisan Asuntomessualue Kuningattarenrannan rakentaminen. Byggande av Lovisa Bostadsmässoområde Drottningstranden.

Asuntomessut Loviisan Kuningattarenrannassa järjestetään 7.7.–6.8.2023. Asuntomessujen uusi asuinalue Loviisan Kuningattarenrannassa on jo nyt osoittanut suosionsa. Messualueen pientalotontit myytiin loppuun ensimmäisen hakukierroksen aikana keväällä, koska hakemuksia tuli ennätysmäärä. Myös yhtiömuotoiset talot kiinnostavat. Erityisesti alueelle kaavoitetut kelluvat omakotitalot ja lasinen kasvihuonetalo ovat herättäneet yleisön mielenkiinnon, sillä sellaisia ei ennen ole Suomessa nähty.

– On mukava huomata, että Loviisa on asuinpaikkana vetovoimainen ja kyselyjä alueen vapaista asunnoista ja tonteista tulee edelleen jatkuvasti, kertoo Asuntomessujen Loviisan projektipäällikkö Niina Okkonen.

Infrastruktuurin rakentaminen ja alueen viimeistelytyöt jatkuvat messujen avaamiseen saakka, joten Kuningattarenranta on työmaa-aluetta vielä pitkään.

– Kuningattarenrannassa on parhaillaan käynnissä monta työurakkaa, ja alue edistyy hyvää vauhtia ja aikataulussa. Ensimmäisten talojen rakentaminen alkaa jo tämän vuoden lopussa. Uskon vahvasti, että tästä tulee varmasti yksi hienoimmista messualueista, sillä sijainti on niin upea – merenrannalla, luonnon ääressä ja kuitenkin aivan keskustan tuntumassa. Lisäksi alueelle rakennettavat talot ovat todella mielenkiintoisia, sanoo projektipäällikkö Okkonen. Tervetuloa Asuntomessuille Loviisan Kuningattarenrannalle 7.7.–6.8.2023!

Lisätietoja: projektipäällikkö Niina Okkonen, puh. 044 505 1972, niina.okkonen@loviisa.fi

Lisätietoja Asuntomessualueesta Loviisan Kuningattarenrannan verkkopalvelussa.