Forum Open – Nuorisotilan avoimet ovet 26.11.2021 kello 18–20

Forumin nuorisotilassa järjestetään avointen ovien ilta perjantaina 26.11.2021 kello 18–20. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan nuorisotoimen tiloihin ja toimintaan osoitteeseen Brandensteininkatu 13, 07900 Loviisa.

Nuorisotila toimii nuorten kohtaamispaikkana, jossa on mahdollisuus tavata muita nuoria sekä vapaa-ajanohjaajia.

– Jos on kysymyksiä ja mietteitä siitä, mitä nuorisotyö on, mitä me teemme ja missä nuoret oleskelevat iltaisin, tämä on loistava tilaisuus tulla tutustumaan ja katsomaan, millaista toimintamme on, kertoo koordinoiva etsivä nuorisotyöntekijä Samira Al-Far innokkaasti.

Forum Open -tapahtumassa on mukana myös nuorten Ohjaamo, kirjasto ja Joulupostia ikäihmisille -kampanjan joulukorttipaja.

Ohjaamo Open

Ohjaamo auttaa 15–30-vuotiaita nuoria. Tavoitteena on, että nuori saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Ohjaamo sijaitsee Forumissa. Tule kysymään neuvoa erilaisissa asioissa!

Pop-up-kirjasto

Loviisan kirjasto pitää pop-up-kirjastoa Forum Open -tapahtuman aikana Ohjaamon tiloissa. Nyt voit tutustua kirjaston palveluihin helposti!

Joulukorttipaja

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Loviisan asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille. Voit tehdä kortteja ikäihmisille joulukorttipajassa Forumin nuorisotilassa avointen ovien iltana kello 18–20. Kampanjan järjestää Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ry yhteistyössä Loviisan kaupungin kanssa.

Tervetuloa Forumiin!

Forum Open 26.11.2021

Lisätietoja: koordinoiva etsivä nuorisotyöntekijä Samira Al-Far, puh. 044 055 5885, samira.al-far@loviisa.fi