Forum Open – Öppet hus i ungdomslokalen 26.11.2021 klockan 18–20

I ungdomslokalen Forum ordnas öppet hus fredag 26.11.2021 klockan 18–20. Alla är välkomna att bekanta sig med ungdomsväsendets lokaler och verksamhet på adressen Brandensteinsgatan 13, 07900 Lovisa.

Ungdomslokalen är en mötesplats för ungdomarna där det är möjligt att träffa andra ungdomar och fritidsledare.

– Om man har frågor och funderingar om vad ungdomsarbetet gör, vad vi håller på med och var ungdomarna vistas på kvällen så är detta ett ypperligt tillfälle att komma och bekanta sig och titta på hur vår verksamhet ser ut, berättar den koordinerande uppsökande ungdomsarbetaren Samira Al-Far ivrigt.

I evenemanget Forum Open medverkar även Navigatorn för unga, biblioteket och julkortsverkstaden för kampanjen Julpost till åldringar.

Navigatorn Open

Navigatorn är en tjänst för ungdomar mellan 15 och 30 år. Målet är att den unga får alla tjänster som hen behöver på ett ställe. Navigatorn finns i Forum. Kom och fråga om råd i olika ärenden!

Pop-up-bibliotek

Lovisa bibliotek har ett pop-up-bibliotek i Navigatorns lokaler under Forum Open. Nu kan du enkelt bekanta dig med bibliotekets tjänster!

Julkortsverkstad

Kampanjen Julpost till åldringar inbjuder alla invånare i Lovisa att skicka julkort till åldringar. Du kan göra kort till åldringar på en julkortsverkstad i ungdomslokalen Forum under det öppna huset klockan 18–20. Kampanjen arrangeras av samfundet för kreativ omsorg, Siskot ja Simot ry tillsammans med Lovisa stad.

Välkommen till Forum!

Forum Open 26.11.2021

Ytterligare information: koordinerande uppsökande ungdomsarbetare Samira Al-Far, tfn 044 055 58 85, samira.al-far@loviisa.fi