Kauniit sanat | Svenska veckan Loviisan pääkirjastossa 2.–8.11.2020

Affischbild

On olemassa sanoja, jotka sointuvat kauniisti. On myös sanoja, joiden kauneus tulee niiden merkityksestä. Ehkä jokin sana tuo mieleen kauniita muistoja? Millaisia kauniita sanoja käytät tai haluaisit kuulla? Mikä on mielestäsi kaunein ruotsinkielinen sana?

Ruotsalaisuuden viikon kunniaksi pääkirjasto etsii kauneimpia ruotsinkielisiä sanoja. Haastamme mukaan kaikki kuntalaiset, koulut sekä varhaiskasvatuksen ja asumispalveluiden yksiköt.

Kauneimman ruotsinkielisen sanan voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen jaana.laaksonen@loviisa.fi tai kertoa sen kirjaston Kauniit sanat -Facebook-tapahtumassa 8.11.2020 mennessä. Sanat kootaan Svenska veckan -seinälle pääkirjastoon.

Kuva seinästä julkaistaan kirjaston Facebook-sivuilla, Instagramissa ja kaupungin verkkosivustolla. Katsotaan, kuinka monta kaunista sanaa seinälle ilmestyy viikon aikana!

Kauneimman sanan voi myös tulla kirjoittamaan pääkirjaston Svenska veckan -seinälle ruotsalaisuuden viikolla 2.–8.11.2020 kirjaston aukioloaikoina. Suosittelemme ottamaan mukaan oman kynän ja käyttämään kasvomaskia kirjaston tiloissa.

Tapahtuman juliste