Kaupungin yhteiskäyttösähköautot palaavat käyttöön 7.2.2022

sähköautot elbilar

Loviisan kaupungin yhteiskäyttösähköautot ovat jälleen käytössä maanantaista 7.2.2022 alkaen. Asukkaat ja matkailijat voivat vuokrata autoja.

– Kaupungin henkilöstö käyttää autoja työtehtävissään, mutta myös muut satunnaisesti autoa tarvitsevat voivat vuokrata niitä. Vapaita aikoja on erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin, kertoo Loviisan kaupungin infrastruktuuripäällikkö Markus Lindroos.

Yhteiskäyttöön tarkoitettuja leasing-sähköautoja on nyt neljä. Leasing-sopimuskauden vaihduttua myös automerkki on muuttunut. Kolme autoista on Nissan Leaf -merkkisiä ja yksi katumaasturi Kia e-Niro. Kaikki autot ovat automaattivaihteisia ja neliovisia.

Autot varataan ja niitä käytetään sectoyhteiskaytto.fi-verkkosovelluksella. Verkkosovelluksesta näkee vapaana olevien autojen sijainnin ja akun lataustason. Palveluun rekisteröityminen vaatii käynnin asiakaspalvelutoimisto Lovinfossa riittävän iän ja ajo-oikeuden vahvistamiseksi.

Autoista kolme sijaitsee Raatihuoneen vieressä olevalla pysäköintipaikalla, osoite Mannerheiminkatu 4, ja yksi on perusturvakeskuksen pihalla, osoite Biaudet’n käytävä.

Autot saavat Loviisan kaupungin mainosteippauksen kevään aikana.

Lue lisää sähköautojen vuokraamisesta kaupungin verkkopalvelusta.