Kesätauko ohi, lautakunnat aloittavat kokoukset tällä viikolla 

Poliittisen päätöksenteon kesätauko on ohi. Lautakunnat aloittavat tällä viikolla kokouksensa ja kaupunginhallitus kokousti jo maanantaina 10.8.2020. 

Kaupunginhallitus päätti jatkaa paikallisen salibandyseura Torin edustusjoukkueen sponsorointia 9 500 eurolla. Kaupunginhallitus hyväksyi myös kahden rantatontin myynnin sekä otti kantaa valtuustoaloitteeseen, jossa esitettiin asuntomessuista luopumista kaupungin kriittisen taloustilanteen johdosta. Kaupunginhallitus antaa kaupunginvaltuustolle vastauksen, jossa se toteaa, ettei aloite johda toimenpiteisiin ja toteaa vastauksessaan, että asuntomessujen järjestäminen itsessään ei ole erityisen suuri menoerä, vaan suuri kustannus on uuden kaupunginosan infrastruktuurin rakentaminen, joka olisi ollut suurin piirtein sama ilman asuntomessujakin. Kaupunginhallitus toteaa myös, että messut antavat kaupungille laajaa medianäkyvyyttä, jota kaupunki tarvitsee.

Hyvinvointilautakunta, joka kokoontuu keskiviikkona 12.8.2020, keskustelee muun muassa hyvinvointihallin hankesuunnitelmasta ja talouden tasapainottamisohjelman seurauksista kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluille.

Hyvinvointilautakunnan esityslista avautuu tästä linkistä. 

Perusturvalautakunta kokoontuu torstaina 13.8.2020. Esityslistalla on muun muassa Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan hoivakotien sekä yksityisten hoivakotien vastuulääkäripalveluiden hankinta vuodelle 2020–2021.

Perusturvalautakunnan esityslista avautuu tästä linkistä.