Loviisan kaupungin nuorten työpajan nimi on muuttunut – Uusi nimi on LovLuotsi

LovLuotsi – Nuorten työpajatoiminta vahvistaa valmennuksen ja merkityksellisen tekemisen avulla nuorten elämänhallintaa ja työelämävalmiuksia. LovLuotsi on valmennusyhteisö, jonka tavoitteena on tukea hyvinvointia, tunnistaa osaamista ja valmentaa kohti koulutusta ja työtä. Valmennus on tavoitteellista, tarpeiden mukaista tukemista sekä taitojen ja osaamisen kehittämistä.

”Olemme hyvin ylpeitä siitä, että nuoret ovat löytäneet täällä omat vahvuutensa ja hyvän yhteishengen, joka auttaa muun muassa sosiaalisen verkoston luomisessa elämän polulla.” sanoo Marjaana Meriluoto (kuvassa).

LovLuotsin työpajatoiminta on tarkoitettu 18–28-vuotiaille työttömille nuorille, jotka tarvitsevat tukea löytääkseen oman polkunsa. LovLuotsissa voi vahvistaa omaa arjenhallintaa ja toimintakykyään sekä saada tukea jatkopolun löytämiseen. Työpajalla on myös mahdollista kokeilla uutta ammattialaa, kasvattaa ammatillista osaamista ja vahvistaa työelämä- ja työyhteisötaitojaan. Työpaja voi toimia vaihtoehtoisena oppimisympäristönä tutkinnon tai tutkinnonosan suorittamisessa. LovLuotsi tarjoaa osallisuuden kokemuksia sekä vahvistaa sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia ryhmässä.

Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyden meihin ja tule, vaikka paikan päälle tutustumaan. LovLuotsi nuorten työpajalle on jatkuva haku.

Ystävällisin terveisin,

Loviisan kaupunki

Marjaana Meriluoto
LovLuotsi – Nuorten työpaja
yksilövalmentaja
puh. 045 773 193 52