Loviisan kaupungin puistojen kevätsiivous etenee 29.-30.4.2024 klo 05:00-10:00

Loviisan kaupunki tiedottaa, että kaupungin puistojen kevätsiivous on hyvässä vauhdissa. Tällä hetkellä keskitytään erityisesti keskustan ja Karlskronabulevardin puistoihin, joissa lehtien puhaltaminen on pääasiallinen toimenpide.

Puistojen kevätsiivous on olennainen osa kaupungin ylläpitotoimia ja samalla se edistää kestävää kehitystä. Lehtien puhaltaminen on tehokas tapa poistaa talven aikana kertyneet lehdet ja roskat pois puistoista, mikä parantaa niiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta kaupunkilaisille ja vierailijoille.

Loviisan kaupunki pyytää kuntalaisia noudattamaan varovaisuutta ja kunnioittamaan väliaikaisia rajoituksia puiston alueella viikolla 17. Puiston käyttöä suositellaan välttämään toimenpiteen aikana, kunnes alue on täysin siivottu ja turvallinen.

Huomioithan aikataulun kadunvarsipysäköinnissä

Kaupunki pyytää autoilijoita huomioimaan puistojen kevätsiivouksen pysäköidessään katujen varsille. Auton sijoittaminen oikein auttaa sekä varmistaa työn sujuvan suorittamisen.

Puistojen kevätsiivous toteutetaan keskustan alueella 29.4.2024 ja Karlskronabulevardilla 30.4.2024, klo 05:00-10:00. Näiden alueiden katujen varsille ei saa kyseisenä aikana jättää autoa.

Kiitos yhteistyöstä

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus