Loviisan kaupungin puistoyksikkö loihti viihtyisän ympäristön ensimmäisille turisteille

Loviisan kaupungin puistoyksikkö on innolla ottanut vastaan kevään haasteen ja työskennellyt väsymättä varmistaakseen kaupunkiympäristömme kukoistuksen tulevana kesänä. Tavoitteena on tarjota niin paikallisille asukkaille, kuin vierailijoillekin mahdollisuus nauttia kauniista ja viihtyisästä ympäristöstä.

”On ilo huomata, että ensimmäiset turistit ovat jo löytäneet tiensä Loviisaan ja päässeet ihailemaan kaupungin kauneutta, sekä sen kukkaloistoa. Tämä rohkaisee meitä jatkamaan työtämme kaupunkiympäristön viihtyvyyden edistämiseksi.” luonnehtii kaupunginpuutarhuri Mikko Ruotsalainen. 

Tulevana kesänä jatketaan aktiivista työskentelyä puistojen ja viheralueiden kunnossapidon parissa. Tavoitteena on luoda kaupunkiin viihtyisä ja turvallinen ympäristö, jossa kaikki voivat nauttia ulkoilusta ja luonnon kauneudesta. Lähiluonnossa liikkuminen virkistää ja luonnonkauneus tuo hyvän mielen.

Kaupungin strategiaa (v. 2022–2025) kunnioittaen keskitytään kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseen toimintaan, sekä hyvinvoinnin ja viihtyisyyden lisäämiseen. Puistoyksikkö haluaa osaltaan varmistaa, että kaupungin viheralueet säilyvät kauniina ja elinvoimaisina myös tuleville sukupolville. Siksi kiinnitetään erityistä huomiota luonnon monimuotoisuuden vaalimiseen sekä ympäristöystävällisten käytäntöjen edistämiseen kaikessa toiminnassa.

”Toivotamme kaikki tervetulleiksi nauttimaan Loviisan kauniista kesästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Puistoyksikkömme on valmiina tekemään parhaansa, että  jokainen vierailu kaupungissamme olisi unohtumaton kokemus.” toteaa kaupunginpuutarhuri Mikko Ruotsalainen. 

Tervetuloa nauttimaan Loviisan kauneudesta.

Loviisan kaupunki
Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus

Puistoyksikkö