Loviisan kaupunki jatkaa koronarajoituksia 31.1.2021 asti

covid-19

Loviisan kaupungin kuntakohtaiset suositukset ja rajoitukset koronavirusepidemian hillitsemiseksi jatkuvat 31.1.2021 saakka.

Lukiot pysyvät etäopetuksessa 31.1. 2021 saakka. Tiettyjen opiskelijaryhmien osalta tähän saattaa tulla lievennyksiä, joista sovitaan erikseen koulun kanssa.

Kaupungin hallinnoimat sisäliikuntatilat ovat suljettuina 31.1.2021 asti, ja yli 18-vuotiaiden organisoitu ryhmäharrastustoiminta sekä ulko- että sisätiloissa on keskeytetty. Alle 18-vuotiaiden harrastustoiminta voi jatkua vain ulkona huomioiden sosiaali- ja terveysministeriön ohje siitä, että osallistujien sekä lasten saattajien tulee voida välttää lähikontakti toisiinsa. Ulkokentät ovat lasten ja nuorten harrastustoiminnan ulkopuolella kuntalaisten käytössä. Pukukopit ja huoltorakennukset pidetään suljettuina.

Julkisiin tiloihin, kuten museoon, kirjastoihin ja nuorisotiloihin, suositellaan enintään 10 henkilöä kerrallaan turvallisuusohjeistuksia noudattaen. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 31.1.2021 saakka Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla.

Yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi 31.1.2021 asti. Yksityisellä kokoontumisella tarkoitetaan esimerkiksi perhe- ja sukutapahtumia ja joulun ajan juhlia.

Myös vierailukielto sairaalan osastolla on voimassa 31.1.2021 asti. Vierailukielto ei koske saattohoidossa olevien potilaiden omaisia, näistä käynneistä sovitaan erikseen hoitohenkilökunnan kanssa.

Kaikki suositukset ja rajoitukset löydät Loviisan kaupungin Ajankohtaista koronaviruksesta -sivulta.