Loviisan kaupunki parantaa koulutien turvallisuutta Tesjoella – Skogbyntie valaistaan!

Loviisan kaupunki parantaa koulutien turvallisuutta Tesjoella asentamalla katuvalot Skogbyntielle, välille Pietarintie–Viipurintie.

Katuvalojen asentaminen vaatii kuitenkin myös puuston ja pusikoiden raivaamista, joka on jo aloitettu kyseisellä tiellä. Alkuviikolla raivataan pienemmät puut ja pusikot, jolloin tien käyttöä joudutaan välillä säätelemään. Loppuviikolla torstaina 7.9.2023 ja 13.9.2023 on vuorossa suuremmat puut, jolloin tie suljetaan kokonaan turvallisuussyistä. Tiellä on työntekijöitä ohjaamassa ja turvaamassa. Varaathan aikaa tiellä liikkumiseen turvallisesti.

Katuvalojen asentaminen on merkittävä osa-alue turvallisuuden lisäämisessä. Valaistut tiet lisäävät näkyvyyttä ja auttavat ehkäisemään liikenneonnettomuuksia, erityisesti pimeinä aikoina.

Loviisan kaupungin tavoitteena on lisätä turvallisuutta luomalla paremmat edellytykset turvalliselle koulumatkalle, parantaen yleistä liikenneturvallisuutta. Samalla myös viihtyisyys lisääntyy. Raivaustyö tehdään huolellisesti ja ekologisesti, huomioimalla ympäristön säilyttämisen tärkeys.

Loviisan kaupunki jatkaa sitoutumistaan parantaa infrastruktuuriaan ja asukkaidensa hyvinvointia. Valaistuksen myötä koululaiset ja kaikki tienkäyttäjät voivat liikkua tiellä turvallisemmin ja mukavammin.

Loviisan kaupunki pahoittelee asiasta mahdollisesti koituvaa harmia, ja pyytää kaikkia tiellä liikkuvia olemaan erityisen varovaisia.

Kartta.

Yhteistyöterveisin

Loviisan kaupunki

Jim Maukkonen
maanrakennusmestari
p. 040 071 4020

Tiedotteeseen on lisätty päivämäärä 13.9.2023 kohtaan: Loppuviikolla torstaina 7.9.2023 ja 13.9.2023 on vuorossa suuremmat puut, jolloin tie suljetaan kokonaan turvallisuussyistä.